Thursday, May 24, 2007

Noapte neagra la OTV

Din cauza a doua personaje intunecate care au furat toata lumina inconjuratoare. Nicolae Duduianu "Pian" si avocatul sau cu barba.

Accesorii: un anume Dan Diaconescu si cineva cacat la cur, Tache.

Problema: Tache a scris o carte (Smecheri de oras), in care cetateanul Pian era calomniat si nedrept zugravit ca "interlop", "seful mafiei tiganesti", "spaima mafiotilor iranieni", etc. Pian a venit la televizor sa i se faca dreptate. OTV a mai pus de la el-" cremenal in serie".

Dezbateri: Tache, transpirat si tremurand: "Sunt citate din presa vremii. Eu va stiu altfel". Pian: "Te dau in judicata. Nu cunosc niciun arab. Mai citeste inca o data, rar si calm, ce ai scris de mine". Avocatul; "Asta e baiat bun, ziaristii nenoroceste familii".

Interventii: Ticnitu': "Domnu' Pian este om cinstit, il cunosc de mult. Am fost impreuna la penitenciarul Vacaresti". Abdulah: "Domnu' Bian este azogiat la mine, da mangare la oameni, om voarte ginstit". Gicu: "Facea stabore, m-a nenorocit cu tiganii lui, a venit cu sabii peste mine". Mihai: "Bai, tu nu stii sa citesti, cum ti-ai luat carnetul?".

Reactii: "Inchide la zdreanta asta, vagabondu' dreacu". "Esti beat, ba, du-te culca-te sub pat". "Te-ncing fraiere". "Cacatule". "Infractorule". "Porcule". "Boschetarule". "Ba, smardoi in haine de fetita". "Ia da numarul lu' asta sa-i facem maine o vizita".

Concluzii: Tache, mai relaxat: "Apreciez ca am putut discuta civilizat".

1 comment:

Anonymous said...

lol d lol