Monday, May 14, 2007

Dovada, coane Mitica!

Logica este un sport la care mirificul establishment mioritic alearga ba in carje, ba in maini. Constatare confirmata a mia oara de evenimentul asta: "Vicepreşedintele PNL, Ludovic Orban, acuză Realitatea TV că îl sprijină pe Traian Băsescu. Liberalul susţine că patronul trustului, Sorin Ovidiu Vântu, este omul lui Traian Băsescu iar instituţia media se numără printre televiziunile care dezinformează şi manipulează opinia publică. Printr-un comunicat, conducerea Realitatea TV îi cere lui Orban să aducă dovezi în sprijinul acuzaţiilor şi să precizeze dacă este o poziţie personală sau a PNL".

Reactiile astea il fac pe Barflai sa dea cu sticla de beton, nu inainte de a o goli, desigur. De cate ori nu s-a auzit "Politicianul Icsulescu a furat poporul de uzine si fabrici", avand ca replica inteligenta "Sa aduca dovezi, altfel il dau in judecata". Bun, si zic oamenii treji, care-i problema?

1. Daca se solicita dovezi, inseamna ca exista posibilitatea ca acuzatorul sa aiba dreptate. Deci boul invinuit recunoaste, implicit, ca ceva pute prin grajdul lui.

2. Daca aduce dovezi, nu-l mai da in judecata, ii multumeste ca i-a luminat mintea, l-a adus pe drumul cel bun si ii va aprinde lumanari la biserica.

Cum fac si mintile stralucinde de la Realitatea: "Să precizeze dacă este o poziţie personală sau a PNL". Personalul Orban s-a dedublat de acceleratul sef la PNL si a sarit in camp. Daca ar fi fost prins cu vreo coarda pe centura, stirea ar fi sunat, desigur, astfel: "Cetateanul Ludovic Orban a fost surprins intretinand relatii sexuale contra cost cu numita Maricica. El risca o amenda de. Dorim sa precizeze in ce calitate se afla in acea pozitie".

No comments: